Doe mee aan de pilot |inschrijfformulier

Interesse in LevendBoek? We zijn op zoek naar deelnemers aan de tweede pilot die we binnen de zorgorganisatie ZorgAccent gaan draaien. Om mee te kunnen doen moet u voldoen aan het volgende profiel:

  • Uw naaste woont in een woonzorglocatie van ZorgAccent, krijgt zorg van ZorgAccent Wijkverpleging of neemt deel aan ZorgAccent dagbesteding;
  • U of een andere naaste bent bereid tijd te steken in het maken van een Facebookgroep en/of het koppelen van andere sociale media bronnen die uw naaste interesseren;
  • U bent bereid diverse vragen over het gebruik van LevendBoek gedurende het onderzoek (lopend tot uiterlijk december 2017) te beantwoorden. Dit kan bijvoorbeeld een interview zijn of een korte vragenlijst. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door ProMemo, expertisecentrum dementie gelieerd aan Hogeschool Windesheim.

Het systeem wordt kosteloos beschikbaar gesteld.

Onze ervaring leert ons dat het zoeken naar content voor uw naaste al een heel mooi proces is. Hierbij is er veel aanleiding om herinneringen op te halen, soms ook te huilen maar vooral ook samen te lachen .

Interesse? Vul hieronder uw gegevens in!

(terug naar HOME)